Acasa Jaluzele din Bambus

Jaluzele din Bambus

Jaluzele din bambus ASHA sunt actionate cu snur si sunt prevazute cu un dispozitiv de blocare cu frana. Acest tip de actionare permite ajustarea inaltimii pana la care este rulata tesatura, controlandu-se lumina care patrunde in incapere. In starea rulata, tesatura este ascunsa dupa un paravan cortina din acelasi material ca si tesatura din care este confectionata jaluzele.

Jaluzele de bambus FEBA reprezinta una dintre cele mai elegante jaluzele din bambus actionata cu snur si prevazuta cu dispozitiv de blocare. Mecanismul de actionare permite plierea eleganta de jos in sus a tesaturii din material lemnos pana la inaltimea dorita. Jaluzele formeaza astfel pliuri estetice, iar lumina din incapere este ajustata dupa nevoie.

Jaluzelele EDESA sunt unele dintre cele mai noi tipuri de jaluzele care imbina designul modern cu tehnica recenta de confectionare a jaluzelelor din bambus. Confectionata integral din tesatura naturala de iuta care se ruleaza pe un tambur, roleta poate fi ajustata la inaltimea dorita cu ajutorul unui lantisor si a mecanismului de franare.