Acasa Jaluzele exterioare H

Jaluzele exterioare H

Jaluzele exterioare H


Diminuarea pierderilor termice, instalare ușoară și un nivel ridicat de umbrire sunt principalele avantaje ale jaluzelelor exterioare. Zona cu jaluzele este protejat împotriva murdăriei cu perii dense; întreținerea se face prin supapa de revizuire detașabila. Aceste jaluzele se monteaza in buiandrug si sunt proiectate pentru clădiri noi, datorită cutiei situate în buiandrug asamblarea poate fi facuta în timpul sau după finalizarea completă a construcției.

Cand jaluzelele sunt inchise, lamelele din aluminiu care sunt umplute cu spumă PUR formează o zonă de sine stătătoare, care umbrește complet interiorul și creează un obstacol dificil de trecut în cazul intrușilor. Barele de ghidare pot fi construite în glaful fixat pe rama ferestrei. Aceste sisteme sunt livrate intr-o gama mare de culori. Lamelele pot fi armonizate cu culoarea cadrului, inclusiv imitație de lemn sau o nuanță care se potriveste cu culoarea fațadei.
Jaluzelele exterioare H creează un mediu optim în ceea ce privește iluminatul și condițiile termice și este o parte esențială a construcției în ceea ce privește economiile de energie. umbrire la exterior si îndeplinește și o funcție estetică.

Avantaje și beneficii
  • Nivelul ridicat de umbrire și o scădere a nivelului de zgomot exterior
  • termoreglare și efect protector
  • eliminarea punților termice
  • opțiunea de control electric
  • lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma PUR sau pot fi din material plastic
  • suprafață garantată de până la 8,5 m 2